søndag 28. september 2014

Drømmehjem


Kjære følgere, kunder og interiør bloggere. 

Tusen takk for tilliten, uten dere hadde en EGEN interiør og møbel kolleksjon vært umulig! 

Tenk da dere? Vårt eget navn plassert på gode kraftige kvalitets produkter.. Åå så stolte vi er!!

For 10 måneder siden bestemte 2 studenter seg for å gjøre drømmen til virkelighet. Vi har helt siden vi var små drømt om å drive noe sammen. Vi har i flere år fantasert om denne dagen. Egentlig hadde vi tenkt å vente til begge hadde en utdanning, stabil økonomi og nok erfaring. Men en dag sa vi; nei skal vi bare hoppe i det? Hvorfor vente? 

To år før vi stiftet selskapet hadde vi allerede funnet fabrikken i Kina som vi hadde god dialog med, det er vell ingen hemmelighet at det eneste vi ventet på var pengene. 
Det var jo greit med en sikkerhet, for hvor dyrt skulle det ikke bli å få en hel container fra Kina når vi så vidt hadde hatt råd til å gå å handle interiør og møbler her hjemme som studenter og småbarnsforeldre. Hehe. Det var selvfølgelig en kjempe trygghet å ha hverandre, for sammen fyller vi hverandres gode og mindre gode egenskaper, og hvorfor skulle vi vente ble etterhvert spørsmålet.. 
Vi har og hadde flere familiemedlemmer og venner som allerede drev en form for forretning eller virksomhet og de sa jo samtlige at det tok tre år å bygge seg opp, at det kom til å bli tøft og at det var mye hardt arbeid. Itillegg til alt dette så er jo akkurat denne bransjen vi er i ett stort marked, prisene er presset og mangfoldet er stort. 
Men vi lot oss ikke vente. 

Den 18 november var det gjort, og selskapet var stiftet. 1 måned tok det, vi tømte bsu, solgte interiør og møbler vi allerede hadde i egne eiendeler og skrapte sammen 30.000 kr til å starte ett aksjeselskap. 

Nå har snart det første året gått og vi kunne ikke drømt om det vi har oppnådd. Sammen har vi blitt flinkere, sterkere og klokere.

Det er veldig kjekt å konstruere ett interiør og møbel konsept, og vi det er enda kjekkere å se at følgerene våre liker det vi gjør. 

Dette er for oss utrolig spennende og vi gleder oss veldig mye til å kunne dele reisen vår med dere og ikke minst å kunne levere vakre produkter til hus og hjem. 

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese og ikke minst for at du følger bloggen vår:-) Fin søndag!